<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Boosta ditt företag innan nyår</span>
Du behöver inte vara Elon Musk för att ta ditt företag till nya höjder!

Vägen till framgång är inte alltid kantad med rymdfärder och hyperloop-tunnlar. För oss vanliga dödliga finns det genvägar till tillväxt som inte kräver en raketuppskjutning till Mars. Här är en uppgraderad lista, mer utformad som en stor kopp starkt kaffe än ett blogginlägg, allt för att ge dig de verktyg du behöver för att lyfta ditt företag till nya höjder.

- Försäljningsmagi utan trollstav

Att dra in kunder handlar inte bara om att ha en bra produkt, utan det handlar om att locka in dem i din värld. Ett smart sätt att locka in dina kunder är genom att skapa en så kallad försäljningstratt. Ett typsikt exempel på detta är att först skapa ett intresse via sociala medier, som sen leder in dem till din hemsida så att du i slutändan kan få in dem i ditt kundregister, antingen genom köp eller intresseformulär. Att skapa en försäljningstratt är någonting som kan ta tid, speciellt om du vill få allt att snurra korrekt, men när allt väl är på plats är det som en säljande maskin, som producerar starka och lojala kundrelationer.

- Kundservice som wowar

Ge kunderna en upplevelse som de inte glömmer. Ett bra kundstöd är som guld i affärsvärlden – det får inte bara kunderna att komma tillbaka, utan det får även kunderna att vilja sprida ordet vidare. Ett tips: investera i en snitsig programvara för kundhantering eller knåpa ihop ett lojalitetsprogram för att göra era bästa kunder ännu lyckligare.

- Hitta ett  superförbund

Partnerskap är som affärsförhållanden på steroider. Hitta andra företag som kompletterar dig och ditt företag och skapa ett partnerskap. Det vinnande konceptet här är att ni tillsammans kommer att öppna dörrarna till en helt ny kundgrupp. Viktigt att ni ser till att matcha era värderingar för att undvika problem i framtiden. 

- Förstå dina kunders dilemman

Om du frågar dina trognaste kunder om råd kan du få guld. Kanske hittar du lösningar på problem du inte ens visste fanns. Ta det ett steg längre och bjud in dem till en kaffe eller till ett videosamtal för att ha en längre och mer ärlig diskussion. Det kan göra att du kan öppna dörrar till nya produkter eller tjänster som du inte ens tänkt på.

Uppgradera_clap

- Skapa buzz om ditt varumärke

Du vill att ditt företag ska vara det första som ploppar upp i folks huvuden. Ta sociala medier till nästa nivå genom att rikta sponsrade inlägg till rätt publik. E-postmarknadsföring är också din bästis – det ger hög öppningsfrekvens och starkt engagemang. Och glöm inte att hålla events eller klubbdagar för att ge kunderna en chans att känna och förstå ditt varumärke ännu bättre.

- Spionera på dina konkurrenter

Lär av de bästa (och värsta) genom att hålla koll på dina konkurrenter. Analysera deras drag och se vad du kan göra annorlunda. Det handlar inte om att kopiera, utan att låta det inspirera till att skapa något eget och unikt.

- Utvecklas tillsammans

För att växa måste du och ditt team hela tiden lära och utvecklas. Gå på kurser, kolla in workshops eller anordna interna learning sessions. När ni är på topp är ni också redo för vad som än kommer er väg.

 

Att integrera dessa tips på ditt sätt, med din touch, kan vara nyckeln till din framgång, utan att du behöver kasta dig ut dig i rymden!

Uppgradera_pizza

Kontakta oss

Kom igång nu!