<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ta steget: Byt till ett molnbaserat POS-system</span>

Det är inte alls ovanligt att exempelvis se butiker som säljer high-tech produkter använda sig av ett gammalt POS-system, eller att hitta en förstklassig tjänst som erbjuds av en andra klassens POS-leverantör som inte lever upp till förväntningarna.

Vanligt förekommande är också att ständigt ge ut rabatter och erbjudanden till kunder men ändå fortsätta betala för mycket för sitt POS system. Är det verkligen rimligt? 

Svaret är givetvis nej. Det är hög tid att byta ut det föråldrade och unna dig ett molnbaserat kassasystem som är enkelt att använda och som snabbt kan implementeras över hela verksamheten, allt med bara en iPad.

När man läser det så där så låter det som en självklarhet, eller hur? Så vad är skälen till att inte fler tar steget? Alltför ofta handlar det om helt irrationell oro. Nedan kommer vi att ta itu med fem vanliga rädslor och visa hur de inte håller i verkligheten.


 1. Det är för dyrt & tidskrävande

  Sanningen är att molnbaserade POS-system är utformade för att spara tid och pengar. Med funktioner som lagerhantering i realtid och omedelbar åtkomst till försäljningsdata kan du effektivisera din verksamhet och öka produktiviteten. Och även om man inledningsvis kan känna oro för kostnaderna, erbjuder många leverantörer flexibla prisplaner som passar företag i alla storlekar.

 2. Det är för svårt för mig att för förstå

  I kontrast till vad många tror så är det väldigt enkelt att byta till ett molnbaserat POS-system. Med Yabie, till exempel, tar installationen bara 30 minuter. Tänk på det som en plug-and-play-bekvämlighet. Du behöver inte vara en teknisk trollkarl för att använda det. Dessutom är det helt anpassningsbart vilket gör att du kan utnyttja och anpassa det just dina specifika affärsbehov.

 3. Det är för komplicerat att underhålla

  Med ett molnbaserat system så kommer du automatiskt att vara uppdaterad. Med Yabies kassasystem sker uppdateringarna automatiskt, vilket eliminerar behovet av manuellt underhåll. Det innebär att du kan fokusera på att hantera din försäljning och optimera dina affärsprocesser medan du överlåter det tekniska underhållet till experterna.

 4. Det är för krångligt att implementera & använda

  Att byta till ett molnbaserat POS-system är inte lika med störning för din affärsverksamhet, tvärtom. Vi på Yabie vet att det kan kännas läskigt och komplicerat att byta till ett nytt POS-system, vi ser därför till att integrationen är sömlös och användarvänlig. Oavsett om du har ett litet eller stort företag ska du känna dig trygg. Det ska vara enkelt att hantera och det ska ge ditt team möjlighet att arbeta mer effektivt.

 5. Det är för [infoga ursäkt här]

  Fördelarna med molnbaserade POS-system går långt utöver att bemöta dessa vanliga farhågor. Nedan hittar du 10 fördelar med att byta till ett molnbaserat POS system:

  1. Du utökar kundens valmöjligheter genom att erbjuda online beställning och Click-and-collect.
  2. Du kan registrera dina produkter smidigt genom att scanna dem med din mobil- eller iPadkamera.
  3. Du har valmöjligheterna att E-posta kvittot, skriv ut kvittot eller hoppa över kvittot. Alla kvitton sparas digitalt så att du alltid kan komma åt dom vid behov.
  4. Du får insikter i realtid om försäljningssiffror och köpmönster.
  5. Du kan ta betalt med kontanter, kort, Swish, faktura och presentkort. Allting självklart integrerat till kassan för smidigare rapportering.
  6. Du får automatiska och kostnadsfria uppdateringar.
  7. Du kan justera, lägga till eller ta bort artiklar på egen hand, utan krångel och supportsamtal.
  8. En automatisk rapportering skickas i slutet av dagen till din revisor, vilket betyder mindre arbete både för dig och för revisorn.
  9. Känn dig trygg och dra nytta av en outstanding kundsupport som finns tillgänglig 24/7.
  10. Och ja, utforska alla olika integrationer och tillägg för att ytterligare förbättra din affärsverksamhet. 

Molnet_3

Sammanfattningsvis...

Övergången till ett molnbaserat POS-system är ingenting att vara rädd för, utan snarare något att helhjärtat omfamna. Det är ett steg mot att modernisera ditt företag, förbättra effektiviteten och hålla dig konkurrenskraftig. Så varför vänta? Ta steget och utnyttja de oändliga möjligheter som molnbaserade POS-system kan erbjuda.

Kontakta oss

Kom igång nu!